نصب دوربین مدار بسته کارخانجات

نصب دوربین مدار بسته کارخانجات


امروزه دوربین های مداربسته در جاهای مختلفی نصب می شوند. کارخانه و محیط های صنعتی نیز می توانند به خوبی از کاربردهای دوربین مداربسته بهره مند شوند. در این مطلب به نصب دوربین مداربسته کارخانجات و محیط های صنعتی پرداخته شده است.


دوربین های مداربسته در کارخانه و محیط های صنعتی می توانند مزیت های متعددی داشته باشند. این دوربین ها در مدل ها و برندهای مختلف وجود دارند و می توانند به راحتی در انواع کارخانه ها و محیط های صنعتی نصب شوند.


در هنگام نصب دوربین های مداربسته در محیط های صنعتی باید به توجه کنید که دوربین ها را در ارتفاع مناسبی نصب کنید( به خاطر دلایل مختلف)، دوربین ها در مکان مناسب باشند و هیچ گونه نقطه کوری نداشته باشند و همه جا را پوشش بدهند، اتصالات باید به درستی انجام شوند و ایمن شوند( تا از خطرها و تاثیر نویزها در امان باشند)و نکات ایمنی به خوبی رعایت شود تا آسیبی به تجهیزات و افراد نصب کننده وارد نشود. نرم افزار دوربین را نیز پس از نصب به شکل دلخواهتان تنظیم کنید.


دوربین مداربسته، همان طور که خودتان به خوبی می دانید امروزه در مکان های زیادی مورد استفاده قرار می گیرد. شما می توانید آنها را در مغازه ها، ادارات دولتی و خصوصی، سالن های ورزشی، کارخانه ها و دیگر مکان ها مشاهده کنید.


طراحی نقشه دوربین


این دوربین ها باعث می شوند تا امنیت یک ساختمان یا مجموعه بالاتر برود و از جرم پیشگیری کند. هم چنین با این دوربین ها بر عملکرد افراد در جاهای مختلفی مانند ادارات یا کارخانه ها یا دیگر مکان ها نظارت شود. پلیس از دوربین های مداربسته جهت کشف حقیقت یا کنترل ترافیک استفاده می کند. همان طور که می بینید دوربین های مداربسته دارای فواید متعددی هستند. امروزه انواع مختلفی از دوربین های مداربسته وجود دارد. شما می توانید مدل های گوناگونی از این دوربین ها را در بازار پیدا کنید که هر کدام ویژگی های خودشان را دارند.


کار نصب دوربین مداربسته، کاری است که باید با دقت و حوصله انجام شود تا بهترین نتیجه حاصل شود و نظارت بر یک ساختمان به خوبی از طریق دوربین ها فراهم شود. اما مهم ترین کاری که باید پیش از نصب دوربین انجام شود، طراحی نقشه دوربین است.


سیستم نظارت تصویری چیست


سیستم های نظارت تصویری امروزه توسط افراد و مجموعه های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. مدیری که می خواهد بداند در شرکت یا کارخانه اش چه می گذرد، اداراتی که باید بر رفتار مراجعین و کارمندان نظارت داشته باشند، پلیس، ورزشگاه ها، خانه ها و دیگر موارد همگی به خوبی از سیستم های نظارت تصویری برای رصد کردن اتفاقات بهره می برند. سیستم های نظارت تصویری دارای مزیت های متعددی است. یک سیستم نظارت تصویری می تواند به خوبی هم امنیت یک مکان را تامین کنید، هم بازدهی کار را در مجموعه های مختلف را بالا ببرد و  در مواردی که جرمی اتفاق افتاده است با این سیستم می توان به بررسی اتفاق مجرمانه پرداخت.


یک سیستم نظارت تصویری، برای این که بتواند بر یک مکان نظارت داشته باشد نیاز از تجهیزات مختلفی بهره می برد. بخشی از سیستم مربوط به دوربین های مداربسته است، بخشی را اتصالات تشکیل می دهد و یک بخش هم متعلق به گیرنده ها و پردازنده های تصاویر و ذخیره کننده های اطلاعات هستند. در کنار این ها ممکن است تجهیزات جانبی دیگری هم وجود داشته باشد. این ها در کنار هم یک شبکه یا سیستم نظارتی را تشکیل می دهند که می توان با آن به خوبی جاهای مختلف را تحت نظر گرفت.


اهمیت پسیو شبکه


وقتی صحبت از شبکه می شود تنها یک شبکه خاص مد نظر نیست. انواع مختلفی از شبکه ها وجود دارند. به عنوان مثال شبکه LAN یکی از پر کاربردترین انواع مختلف شبکه می باشد که آن را یک شبکه محلی می نامند. این شبکه در هر مکانی که فکرش را بکنید قابل اجراست. از ادارات و خانه ها گرفته تا مدارس و دانشگاه ها و سازمان های مختلف. در دست دیگر ماجرا شبکه WAN را داریم که شبکه ای گسترده تر می باشد و ارتباطات آن فراتر از یک محدوده کوچک است. این شبکه قادر است ارتباطات وسیع تری را در سطح کشوری ایجاد کند.


 


بنابراین وجود شبکه ها به جهت انتقال داده و ارسال سیگنال بسیار ضروری و غیر قابل انکار می باشد. اما اجرای شبکه به این سادگی ها هم نیست. اهمیت پسیو شبکه زمانی نمود عینی پیدا می کند که برای اجرای شبکه های مختلف باید زیرساخت های فنی و سخت افزاری مناسب را پیاده سازی کرد. این موضوع به دانش، مهارت، تجربه، تخصص و تسلط به انواع سیستم های سخت افزاری و شیوه اتصال دادن آن ها به هم نیاز دارد که تنها در اختیار کارشناسان و متخصصین پسیو شبکه می باشد. پسیو شبکه


خدمات پسیو شبکه در واقع شامل فرآیندهای مختلفی می شود که گرچه به تفکیک از هم باید انجام شوند اما ذاتا به هم مرتبط و پیوسته می باشند چرا که قرار است در نهایت یک شبکه را یه صورت یکپارچه به هم متصل نمایند. این فرآیندها شامل کابل کشی، داکت کشی، نصب ترانک، تست فلوک شبکه، آرایش رک ها و پشتیبانی از شبکه می باشد. هر چند که این تنها شمای کلی داستان است و جزئیات آن بی شمار می باشد. نکته ی مهم و جالبی که باید در مورد پسیو شبکه بدانید این است که این فرآیند هیچ دخالتی در سیستم های دیتا ندارد و اساسا تمرکز آن روی زیرساخت ها می باشد.


اجرای صحیح پسیو شبکه از اجرای پسیو شبکه مهمتر می باشد. اینکه تمامی تجهیزات و بخش های یک شبکه به طور پیوسته و یکپارچه با هم در ارتباط باشند می تواند ضامن کیفیت بالای انتقال داده، سرعت انتقال داده، حفظ ایمنی، حفظ امنیت داده ها و ایجاد فضایی برای بهبود و ارتقای شبکه باشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *